Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ προς τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ:



Αθήνα 16/4/2014
Του Ιωάννου Δ. Ζαφειρόπουλου
(Ιδρυτή – α΄ υπεύθυνου του ανεξάρτητου – ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ κινήματος: «ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!»

ΜΗΝΥΜΑ προς τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ:

Οι «εκλογές» που έρχονται αφορούν τοπικές (δημαρχιακές και περιφερειακές) αναμετρήσεις – όπου εκείνοι που θα «εκλεγούν»  ΔΕΝ μπορούν να προσφέρουν σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ, αφού η νεοχιτλερική Ε.Ε., σε συνδυασμό με τις μνημονιακές πρακτικές –πολιτικές οδηγούν τη χώρα στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ –τόσο της Διοίκησης όσο (κυρίως!) του εδάφους και της λαϊκής – εθνικής περιουσίας στα ξένα συμφέροντα (Γερμανοί, Αμερικανοί, Άγγλοι, Κινέζοι, Ρώσοι, Άραβες, κ.λ.π.).
Οι «άλλες» (ευρωβουλευτικές) εκλογές αφορούν 20 καλοπληρωμένους υπαλλήλους – ναι, μόνον τόσους εκλέγει η χώρα μας – που σε σχέση με τους 750 (!) του ευρωκοινοβουλίου αποτελούν ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ, η οποία είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να επηρεάσει τις αποφάσεις αυτού του νεοφασιστικού – νεοχιτλερικού μορφώματος (δηλ. της Ε.Ε. – αποφάσεις που καθορίζονται έτσι κι αλλιώς από οοικονομικά κέντρα – πολυεθνικές εταιρείες και όχι από τους ευρωβουλευτές που είναι … «διακοσμητικές παρουσίες», ώστε να παραπλανάται ο κάθε (ανυποψίαστος) πολίτης ψηφοφόρος.
Ωστόσο…
Κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ μπορεί – και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις- να δώσει ένα ΗΧΗΡΟ χαστούκι σ’ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ που υποτιμούν τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια  του λαού, σ’ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ που ξεπουλάνε την Πατρίδα μας, σ’ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ που (αργά ή γρήγορα!) θα οδηγηθούν σε ΕΙΔΙΚΑ – ΛΑΪΚΑ  δικαστήρια με τις κατηγορίες της ΕΣΧΑΤΗΣ – ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, της παράβασης καθήκοντος, της κατάχρησης εξουσίας και της λεηλασίας της δημόσιας (και ιδιωτικής) περιουσίας που ανήκει σε ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ τους ΠΟΛΙΤΕΣ!

ΩΣ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ!
Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ σε ΑΠΟΦΑΣΗ – για τη ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Αν γινόταν ένα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ... (για απόδοση ΕΥΘΥΝΩΝ)



- Αν γινόταν ένα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ... (για απόδοση ΕΥΘΥΝΩΝ)

- ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΟΥΝ τους “πρωτεργάτες – πρωταίτιους” της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ και της ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ (όπου οδηγήθηκε η Πατρίδα και ο ελληνικός λαός ) ΕΙΝΑΙ:
α) Βαρύτατη προσβολή των ατομικών δικαιωμάτων, της ζωής, της τιμής, της αξιοπρέπειας, της περιουσίας του ελληνικού λαού και δυσφήμισης της χώρας.
β) Απαξίωση – αλλοίωση του δημοκρατικού πολιτεύματος μέσα από την καταπάτηση (και διαστρέβλωση) του Συντάγματος της χώρας – και ΕΚΒΙΑΣΜΟ του εκλογικού σώματος.
γ) Απόπειρα ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ της δημόσιας  και ιδιωτικής περιουσίας της Πατρίδας σε ΕΓΧΩΡΙΑ και ΞΕΝΑ οικονομικά συμφέροντα (Τράπεζες, όμιλοι, ιδιώτες κ.λ.π.). Λεηλασία των κρατικών ταμείων.
δ)  Απόπειρα ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ της ίδιας της Διοίκησης της χώρας (μέσα από την κατάλυση της εθνικής – λαϊκής κυριαρχίας ) σε ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Οι συγκεκριμένες πράξεις συνιστούν (στο ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ) κακουργήματα ΕΣΧΑΤΗΣ και ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και τιμωρούνται βάσει του άρθρου 7, παρ. 3 του ελληνικού συντάγματος που αναφέρει ρητά: “θανατική ποινή ΔΕΝ επιβάλλεται, ΕΚΤΟΣ από τις περιπτώσεις που προβλέπονται στο νόμο για κακουργήματα, τα οποία τελούνται σε καιρό πολέμου και σχετίζονται με αυτόν.”