Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ προς τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ:



Αθήνα 16/4/2014
Του Ιωάννου Δ. Ζαφειρόπουλου
(Ιδρυτή – α΄ υπεύθυνου του ανεξάρτητου – ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ κινήματος: «ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!»

ΜΗΝΥΜΑ προς τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ:

Οι «εκλογές» που έρχονται αφορούν τοπικές (δημαρχιακές και περιφερειακές) αναμετρήσεις – όπου εκείνοι που θα «εκλεγούν»  ΔΕΝ μπορούν να προσφέρουν σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ, αφού η νεοχιτλερική Ε.Ε., σε συνδυασμό με τις μνημονιακές πρακτικές –πολιτικές οδηγούν τη χώρα στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ –τόσο της Διοίκησης όσο (κυρίως!) του εδάφους και της λαϊκής – εθνικής περιουσίας στα ξένα συμφέροντα (Γερμανοί, Αμερικανοί, Άγγλοι, Κινέζοι, Ρώσοι, Άραβες, κ.λ.π.).
Οι «άλλες» (ευρωβουλευτικές) εκλογές αφορούν 20 καλοπληρωμένους υπαλλήλους – ναι, μόνον τόσους εκλέγει η χώρα μας – που σε σχέση με τους 750 (!) του ευρωκοινοβουλίου αποτελούν ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ, η οποία είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να επηρεάσει τις αποφάσεις αυτού του νεοφασιστικού – νεοχιτλερικού μορφώματος (δηλ. της Ε.Ε. – αποφάσεις που καθορίζονται έτσι κι αλλιώς από οοικονομικά κέντρα – πολυεθνικές εταιρείες και όχι από τους ευρωβουλευτές που είναι … «διακοσμητικές παρουσίες», ώστε να παραπλανάται ο κάθε (ανυποψίαστος) πολίτης ψηφοφόρος.
Ωστόσο…
Κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ μπορεί – και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις- να δώσει ένα ΗΧΗΡΟ χαστούκι σ’ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ που υποτιμούν τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια  του λαού, σ’ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ που ξεπουλάνε την Πατρίδα μας, σ’ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ που (αργά ή γρήγορα!) θα οδηγηθούν σε ΕΙΔΙΚΑ – ΛΑΪΚΑ  δικαστήρια με τις κατηγορίες της ΕΣΧΑΤΗΣ – ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, της παράβασης καθήκοντος, της κατάχρησης εξουσίας και της λεηλασίας της δημόσιας (και ιδιωτικής) περιουσίας που ανήκει σε ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ τους ΠΟΛΙΤΕΣ!

ΩΣ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ!
Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ σε ΑΠΟΦΑΣΗ – για τη ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου