Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Αν γινόταν ένα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ... (για απόδοση ΕΥΘΥΝΩΝ)



- Αν γινόταν ένα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ... (για απόδοση ΕΥΘΥΝΩΝ)

- ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΟΥΝ τους “πρωτεργάτες – πρωταίτιους” της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ και της ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ (όπου οδηγήθηκε η Πατρίδα και ο ελληνικός λαός ) ΕΙΝΑΙ:
α) Βαρύτατη προσβολή των ατομικών δικαιωμάτων, της ζωής, της τιμής, της αξιοπρέπειας, της περιουσίας του ελληνικού λαού και δυσφήμισης της χώρας.
β) Απαξίωση – αλλοίωση του δημοκρατικού πολιτεύματος μέσα από την καταπάτηση (και διαστρέβλωση) του Συντάγματος της χώρας – και ΕΚΒΙΑΣΜΟ του εκλογικού σώματος.
γ) Απόπειρα ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ της δημόσιας  και ιδιωτικής περιουσίας της Πατρίδας σε ΕΓΧΩΡΙΑ και ΞΕΝΑ οικονομικά συμφέροντα (Τράπεζες, όμιλοι, ιδιώτες κ.λ.π.). Λεηλασία των κρατικών ταμείων.
δ)  Απόπειρα ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ της ίδιας της Διοίκησης της χώρας (μέσα από την κατάλυση της εθνικής – λαϊκής κυριαρχίας ) σε ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Οι συγκεκριμένες πράξεις συνιστούν (στο ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ) κακουργήματα ΕΣΧΑΤΗΣ και ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και τιμωρούνται βάσει του άρθρου 7, παρ. 3 του ελληνικού συντάγματος που αναφέρει ρητά: “θανατική ποινή ΔΕΝ επιβάλλεται, ΕΚΤΟΣ από τις περιπτώσεις που προβλέπονται στο νόμο για κακουργήματα, τα οποία τελούνται σε καιρό πολέμου και σχετίζονται με αυτόν.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου